Bog & idéFinn Träff

Bøger skrevet af Finn Träff

Læs mere om Finn Träff
2 produkter
2 produkter
Køb og salg af fast ejendom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Køb og salg af fast ejendomFinn Träff
980,96 DKK
Hæftet
(0)
Køb og salg af fast ejendom
Andelsboliger
AndelsboligerFinn Träff
1249,95 DKK
Hæftet
(0)
Andelsboliger

Mere om Finn Träff

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Finn Träff. På listen nedenfor finder du Träffs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Køb og salg af fast ejendom" udgivet af Karnov Group - "Andelsboliger" udgivet af Thomson Reuters

Bøger skrevet af Finn Träff

Der er to tilgængelige udgivelser af Finn Träff hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Träff fås blot som hæftet. Bøgerne af Träff er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Finn Träffs "Køb og salg af fast ejendom"

Hos Bog & idé er "Køb og salg af fast ejendom" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Karnov Group, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Finn Träff "Andelsboliger"

Hos Bog & idé er "Andelsboliger" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Thomson Reuters.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Träff