Bog & idéFinn Ulf Grabowski

Bøger skrevet af Finn Ulf Grabowski

Læs mere om Finn Ulf Grabowski
2 produkter
2 produkter
Lånt identitet
STREAM
Lånt identitetFinn Ulf Grabowski
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Lånt identitet
Lånt identitet
Lånt identitetFinn Ulf Grabowski
59,95 DKK
EBOG
(0)
Lånt identitet

Mere om Finn Ulf Grabowski

Finn Ulf Grabowski har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Grabowskis nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lånt identitet" i serien "DEN GÅR IKKE GRANBERG" udgivet af Forlaget Kunstart - "Lånt identitet" i serien "DEN GÅR IKKE GRANBERG" udgivet af Kunstart

Finn Ulf Grabowskis bøger

Finn Ulf Grabowski har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Finn Ulf Grabowski bøger i samtlige formater. Bøgerne af Grabowski er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Finn Ulf Grabowskis "Lånt identitet"

"Lånt identitet" er til salg som lydbog. Du kan desuden altid have "Lånt identitet" af Finn Ulf Grabowski med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Grabowskis serie "DEN GÅR IKKE GRANBERG". Det er Forlaget Kunstart, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Finn Ulf Grabowski "Lånt identitet"

Det er muligt at købe Finn Ulf Grabowskis "Lånt identitet" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Lånt identitet" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Grabowskis serie "DEN GÅR IKKE GRANBERG". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kunstart.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Ulf Grabowski