Bog & idéFiona Chandler

Bøger skrevet af Fiona Chandler

Læs mere om Fiona Chandler
1 produkter
1 produkter
Troldmandens lærling
Troldmandens lærlingFiona Chandler
49,95 DKK
EBOG
(0)
Troldmandens lærling

Mere om Fiona Chandler

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Fiona Chandler. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Chandler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Troldmandens lærling" i serien "Flachs - læs selv" udgivet af Flachs - "Troldmandens lærling" i serien "Flachs - læs selv" udgivet af Flachs

Mere om Fiona Chandlers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Fiona Chandler hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Fiona Chandler bøger i forskellige formater. Chandlers bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Flachs.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Fiona Chandlers "Troldmandens lærling"

Det er muligt at købe Fiona Chandlers "Troldmandens lærling" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Troldmandens lærling" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Flachs - læs selv". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

"Troldmandens lærling" af Fiona Chandler

Hos Bog & idé er "Troldmandens lærling" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Flachs - læs selv". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Fiona Chandler