Bog & idéFjodor Dostojewski

Bøger skrevet af Fjodor Dostojewski

Læs mere om Fjodor Dostojewski
6 produkter
6 produkter
Verbrechen und Strafe
Verbrechen und StrafeFjodor Dostojewski
139,95 DKK
EBOG
(0)
Verbrechen und Strafe
Aufzeichnungen aus dem Kellerloch
Aufzeichnungen aus dem KellerlochFjodor Dostojewski
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Aufzeichnungen aus dem Kellerloch
Der Christbaum der armen Kinder
Der Christbaum der armen KinderFjodor Dostojewski
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Christbaum der armen Kinder
Akim Akimytsch's Weihnachten
Akim Akimytsch's WeihnachtenFjodor Dostojewski
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Akim Akimytsch's Weihnachten
Polsunkow & Ein Roman in neun Briefen
Polsunkow & Ein Roman in neun BriefenFjodor Dostojewski
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Polsunkow & Ein Roman in neun Briefen
Helle Nächte
Helle NächteFjodor Dostojewski
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Helle Nächte

Mere om Fjodor Dostojewski

Hvis du mangler en bog skrevet af Fjodor Dostojewski, kan du vælge i mellem et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dostojewski.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Helle Nächte" udgivet af SAGA Egmont - "Aufzeichnungen aus dem Kellerloch" udgivet af SAGA Egmont - "Verbrechen und Strafe" udgivet af SAGA Egmont - "Polsunkow & Ein Roman in neun Briefen" udgivet af SAGA Egmont

Fjodor Dostojewskis bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Fjodor Dostojewski hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Dostojewskis bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Dostojewski er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Helle Nächte" af Fjodor Dostojewski

Det er muligt at købe Fjodor Dostojewskis "Helle Nächte" som lydbog. Fjodor Dostojewskis "Helle Nächte" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Aufzeichnungen aus dem Kellerloch" af Fjodor Dostojewski

Det er muligt at købe Fjodor Dostojewskis "Aufzeichnungen aus dem Kellerloch" som lydbog. Fordelen ved at have Fjodor Dostojewskis "Aufzeichnungen aus dem Kellerloch" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Fjodor Dostojewski