Bog & idéFlemming Alrune

Bøger skrevet af Flemming Alrune

Læs mere om Flemming Alrune
2 produkter
2 produkter
Drengen og drømmen
Drengen og drømmenFlemming Alrune
109,95 DKK
EBOG
(0)
Drengen og drømmen
Farefulde sejladser
Farefulde sejladserFlemming Alrune
129,95 DKK
e-bog
(0)
Farefulde sejladser

Mere om Flemming Alrune

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Flemming Alrune. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Alrune.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pligten og æren" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Under himlen over havet" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Farefulde sejladser" udgivet af mellemgaard - "Farefulde sejladser" i serien "Drengen og drømmen" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Bue og pil for 6000 år siden " udgivet af Historisk-Arkæologisk Forsøgscenter i samarbejde med Forsøgscentrets Venner - "Drengen og drømmen" udgivet af mellemgaard - "Drengen og drømmen" udgivet af mellemgaard

Bøger af Flemming Alrune

Flemming Alrune har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Flemming Alrune bøger i forskellige formater. Alrune har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Flemming Alrunes "Pligten og æren"

"Pligten og æren" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

Flemming Alrune "Under himlen over havet"

Hos Bog & idé er "Under himlen over havet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Alrune