Bog & idéFlemming Balvig

Bøger skrevet af Flemming Balvig

Læs mere om Flemming Balvig
8 produkter
8 produkter
Verdens bedste politi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verdens bedste politiLars Holmberg og Maria Pi Højlund Nielsen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Verdens bedste politi
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Det voldsomme samfund USA og Danmark
Det voldsomme samfund IIFlemming Balvig
629,95 DKK
EBOG
(0)
Det voldsomme samfund II
Ringstedforsøget
RingstedforsøgetFlemming Balvig
519,95 DKK
EBOG
(0)
Ringstedforsøget
Verdens bedste politi
Verdens bedste politiFlemming Balvig
269,95 DKK
EBOG
(0)
Verdens bedste politi
Flamingoeffekten
FlamingoeffektenFlemming Balvig
519,95 DKK
EBOG
(0)
Flamingoeffekten
Det voldsomme samfund Fortid og nutid
Det voldsomme samfund IFlemming Balvig
509,95 DKK
EBOG
(0)
Det voldsomme samfund I
Allerødderne og kriminalitet
Allerødderne og kriminalitetPoul Ørum
69,95 DKK
EBOG
(0)
Allerødderne og kriminalitet

Mere om Flemming Balvig

Der er flere bøger af Flemming Balvig til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Balvigs seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Flemming Balvigs bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fra Danmark til Japan" udgivet af AFFORD - "Fra Metode til Viden" udgivet af AFFORD - "Fra Kriminologi til Kriminalprævention" udgivet af AFFORD - "Kriminalitetsudviklingen" udgivet af Det Kriminalpræventive Råd - "Unge, normer og alkohol Social pejling" udgivet af Bryggeriforeningens Ekspertgruppe - "Danskernes retsfølelse og retsfornuft" udgivet af Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet - "Unge, normer og alkohol Teorier og undersøgelser" udgivet af Bryggeriforeningens Ekspertgruppe - "Lovlydig ungdom" udgivet af Det Kriminalpræventive Råd - "Youth survey" udgivet af Danish Crime Prevention Council - "Danskernes syn på straf" udgivet af Advokatsamfundet - "Den ungdom!" udgivet af Det Kriminalpræventive Råd - "Risikoungdom " udgivet af Det Kriminalpræventive Råd - "Det nære politi - 2 år efter " i serien "Nærpolitiet." udgivet af Rigspolitichefen - "Kontrolbilleder " udgivet af SocPol - "Det voldsomme samfund. USA og Danmark" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Det voldsomme samfund Bind I:" udgivet af DJØF - "Ungdom oplever mere vold! " udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kriminalitet og social kontrol " udgivet af Columbus - "En rundrejse i voldens nutidshistorie " udgivet af Det Kriminalpræventive Råd - "Mod et nyt kriminologisk samfundsbillede, At leve med kriminalitet " udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Fra barndommens gade til et liv i cyberspace" udgivet af Det Kriminalpræventive Råd - "EKSPERIMETET I KØBENHAVNS FÆNGSLER" udgivet af Afford - "BEHØVER VI KRIMINALITET?" udgivet af Afford - "Verdens bedste politi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Flamingoeffekten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Det voldsomme samfund Fortid og nutid" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ringstedforsøget" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Det voldsomme samfund USA og Danmark" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Flamingoeffekten" udgivet af DJØF - "Verdens bedste politi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Sociologi" udgivet af Gyldendal
Og flere udgivelser fra Flemming Balvig som også tilbydes her hos Bog & idé.

Bøger af Flemming Balvig

Flemming Balvig har 32 bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Balvigs bøger kommer i samtlige formater. Flemming Balvig bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fra Danmark til Japan" af Flemming Balvig

"Fra Danmark til Japan" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af AFFORD.

Flemming Balvig "Fra Metode til Viden"

Det er muligt at købe Flemming Balvigs "Fra Metode til Viden" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af AFFORD.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Balvig