Bog & idéFlemming Just

Bøger skrevet af Flemming Just

Læs mere om Flemming Just
1 produkter
1 produkter
Morgenposten og Natbarberen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Morgenposten og NatbarberenFlemming Just
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Morgenposten og Natbarberen

Mere om Flemming Just

Flemming Just har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Just.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Flemming Justs bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Morgenposten og Natbarberen" udgivet af Forlaget Tekst & Design - "War and Society in Scandinavia 1914-1950" udgivet af University Press of Southern Denmark - "Landbruget, staten og eksporten 1930-1950" udgivet af Sydjysk Universitetsforlag

Flemming Justs bøger

Du kan købe tre bøger af Flemming Just her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Flemming Just fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Just er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Flemming Justs "Morgenposten og Natbarberen"

Hos Bog & idé er "Morgenposten og Natbarberen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Tekst & Design, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"War and Society in Scandinavia 1914-1950" af Flemming Just

Hos Bog & idé er "War and Society in Scandinavia 1914-1950" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er University Press of Southern Denmark, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Just