Bog & idéFlemming Rasmussen

Bøger skrevet af Flemming Rasmussen

Læs mere om Flemming Rasmussen
5 produkter
5 produkter
Rock & stjernestøv - Historier fra Sweet Silence-studiet gennem 45 år
STREAM
Rock & stjernestøv - Historier fra Sweet Silence-studiet gennem 45 årFlemming Rasmussen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Rock & stjernestøv - Historier fra Sweet Silence-studiet gennem 45 år
Da Bedstefar skød Poul Barber
Da bedstefar skød Poul BarberFlemming Rasmussen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Da bedstefar skød Poul Barber
Rock & stjernestøv
Rock & stjernestøvFlemming Rasmussen
169,95 DKK
EBOG
(2)
Rock & stjernestøv
Krybskytten
KrybskyttenFlemming Rasmussen
112,95 DKK
e-bog
(0)
Krybskytten
Fynbogen 2017
Fynbogen 2017 Flemming Rasmussen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Fynbogen 2017

Mere om Flemming Rasmussen

Flemming Rasmussen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rock & stjernestøv" udgivet af Forlaget Momenta - "Rock & stjernestøv" udgivet af Forlaget Momenta - "Fynbogen 2017 " i serien "Fynbogen" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Politikens gør det selv - gamle vinduer" udgivet af Politikens Forlag - "Ali Baba får besøg" udgivet af Flembook - "Krybskytten" udgivet af Flemming Rasmussen - "Da bedstefar skød Poul Barber" udgivet af mellemgaard - "Da Bedstefar skød Poul Barber" udgivet af mellemgaard

Bøger af Flemming Rasmussen

Du kan købe otte bøger af Flemming Rasmussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Rasmussens bøger kommer i samtlige formater. Flemming Rasmussen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rock & stjernestøv" af Flemming Rasmussen

Hos Bog & idé er "Rock & stjernestøv" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Rock & stjernestøv" af Flemming Rasmussen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Forlaget Momenta, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Flemming Rasmussen "Rock & stjernestøv"

Det er muligt at købe Flemming Rasmussens "Rock & stjernestøv" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Momenta, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Rasmussen