Bog & idéFlemming Røgilds

Bøger skrevet af Flemming Røgilds

Læs mere om Flemming Røgilds
4 produkter
4 produkter
Stemmer i et grænseland
Stemmer i et grænselandFlemming Røgilds
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Stemmer i et grænseland
Charlie Nielsens rejse
Charlie Nielsens rejse Flemming Røgilds
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Charlie Nielsens rejse
De udsatte
De udsatteFlemming Røgilds
269,95 DKK
Hæftet
(0)
De udsatte
Jeg elsker fredage
Jeg elsker fredageFlemming Røgilds
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Jeg elsker fredage

Mere om Flemming Røgilds

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Flemming Røgilds. På listen nedenfor ser du Røgilds' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Glemsel - mørke - lys" i serien "Serie 2" udgivet af Jorinde & Joringel - "Jeg elsker fredage" udgivet af Politisk Revy - "De udsatte" udgivet af Politisk Revy - "Charlie Nielsens rejse " udgivet af Politisk revy - "Stemmer i et grænseland " udgivet af Politisk revy

Bøger skrevet af Flemming Røgilds

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Flemming Røgilds hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Røgilds' bøger som hæftet. Røgilds' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Glemsel - mørke - lys" af Flemming Røgilds

Det er muligt at købe Flemming Røgilds' "Glemsel - mørke - lys" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Røgilds' serie "Serie 2". Det er Jorinde & Joringel, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Flemming Røgilds "Jeg elsker fredage"

Det er muligt at købe Flemming Røgilds' "Jeg elsker fredage" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politisk Revy, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Røgilds