Bog & idéFlemming Splidsboel Hansen

Bøger skrevet af Flemming Splidsboel Hansen

Læs mere om Flemming Splidsboel Hansen
1 produkter
1 produkter
Putins krig
Putins krigNiels Bo Poulsen
229,95 DKK
Hæftet
(11)
Putins krig

Mere om Flemming Splidsboel Hansen

Der er mange bøger af Flemming Splidsboel Hansen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne fra Flemming Splidsboel Hansen kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "DIIS report Russian hybrid warfare" udgivet af Danish Institute for International Studies - "Kampen om Den Kolde Krig" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Flemming Splidsboel Hansen

Flemming Splidsboel Hansen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Flemming Splidsboel Hansen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"DIIS report Russian hybrid warfare" af Flemming Splidsboel Hansen

"DIIS report Russian hybrid warfare" er tilgængelig online som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hansen, kan du godt glæde dig. Det er Danish Institute for International Studies, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Kampen om Den Kolde Krig" af Flemming Splidsboel Hansen

Det er muligt at købe Flemming Splidsboel Hansens "Kampen om Den Kolde Krig" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Flemming Splidsboel Hansen