Bog & idéF.M Dostojevskij

Bøger skrevet af F.M Dostojevskij

Læs mere om F.M Dostojevskij
3 produkter
3 produkter
Forbrydelse og straf
Forbrydelse og strafF. M. Dostojevskij
279,95 DKK
Hæftet
(5)
Forbrydelse og straf
En grønskolling
En grønskollingF.M Dostojevskij
299,95 DKK
Hæftet
(0)
En grønskolling
Den evige ægtemand
Den evige ægtemandFjodor M. Dostojevskij
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Den evige ægtemand

Mere om F.M Dostojevskij

Der findes flere forskellige bøger af F.M Dostojevskij på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dostojevskij.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? F.M Dostojevskijs bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dobbeltgængeren" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "En grønskolling" udgivet af Vangsgaard - "Den evige ægtemand" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Spilleren" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Spilleren" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Forbrydelse og straf" udgivet af Rosinante

F.M Dostojevskijs bøger

F.M Dostojevskij har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde F.M Dostojevskij bøger i udvalgte formater. Dostojevskijs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

F.M Dostojevskijs "Dobbeltgængeren"

Hos Bog & idé er "Dobbeltgængeren" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Dostojevskijs serie "Gyldendal paperback". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

F.M Dostojevskij "En grønskolling"

Det er muligt at købe F.M Dostojevskijs "En grønskolling" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vangsgaard.
Detaljer
Fulde navn:
F.M Dostojevskij