Bog & idéForlaget Birmar

Bøger skrevet af Forlaget Birmar

Læs mere om Forlaget Birmar
2 produkter
2 produkter
Excellent kundeservice
Excellent kundeserviceForlaget Birmar
40,00 DKK
e-bog
(0)
Excellent kundeservice
Ledelse på tværs
Ledelse på tværsForlaget Birmar
40,00 DKK
e-bog
(0)
Ledelse på tværs

Mere om Forlaget Birmar

Hvis du leder efter en bog fra Forlaget Birmar, finder du et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Birmar.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Excellent kundeservice" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "Ledelse på tværs" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "Excellent kundeservice " i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "Medarbejderhåndbogen til organisatoriske forandringer" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "Den stærkeste overlever" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "Den ansattes guide til fusioner og virksomhedsovertagelser" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "Vækst i overhalingsbanen" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "Ledelse på tværs" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "En overlevelsesguide til at klare stressfaktorerne ved organsatoriske ændringer" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar - "Hurtig vækst" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Birmar

Mere om Forlaget Birmars bøger

Forlaget Birmar har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Birmars bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Birmar er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Birmar.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Excellent kundeservice" af Forlaget Birmar

Hos Bog & idé er "Excellent kundeservice" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Excellent kundeservice" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Birmar.

"Ledelse på tværs" af Forlaget Birmar

Det er muligt at købe Forlaget Birmars "Ledelse på tværs" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Ledelse på tværs" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Birmars serie "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Birmar.
Detaljer
Fulde navn:
Forlaget Birmar