Bog & idéF.P. Jac

Bøger skrevet af F.P. Jac

Læs mere om F.P. Jac
1 produkter
1 produkter
Udvalgte digte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udvalgte digteF.P. Jac
248,96 DKK
Hæftet
(5)
Udvalgte digte

Mere om F.P. Jac

F.P. Jac har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jac.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udvalgte digte" i serien "Bibliotek Jac" udgivet af Tiderne Skifter - "Duoen samler sig selv" udgivet af Saga

Mere om F.P. Jacs bøger

Du kan købe to bøger af F.P. Jac her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Jac som hæftet. Bøgerne af Jac er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Udvalgte digte" af F.P. Jac

Det er muligt at købe F.P. Jacs "Udvalgte digte" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Bibliotek Jac". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tiderne Skifter.

"Duoen samler sig selv" af F.P. Jac

Hos Bog & idé er "Duoen samler sig selv" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
F.P. Jac