Bog & idéFrancesco Piccolo

Bøger skrevet af Francesco Piccolo

Læs mere om Francesco Piccolo
1 produkter
1 produkter
Tidens fortid
Tidens fortidFrancesco Piccolo
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Tidens fortid

Mere om Francesco Piccolo

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Francesco Piccolo. Bogen har titlen "Tidens fortid". Den er publiceret af Politisk Revy på dansk. "Tidens fortid" er desuden tilknyttet serien "Rævens sorte bibliotek".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Francesco Piccolos "Tidens fortid"

Det er muligt at købe Francesco Piccolos "Tidens fortid" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Piccolos serie "Rævens sorte bibliotek". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politisk Revy.

Endnu en af Francesco Piccolo skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Francesco Piccolo