Bog & idéFrancois Laruelle

Bøger skrevet af Francois Laruelle

Læs mere om Francois Laruelle
0 produkter

Mere om Francois Laruelle

Du kan kun bestille en enkelt bog af Francois Laruelle her hos Bog & idé. Bogen hedder "Monsieur Antipyrine #3". Det er Antipyrine, der har publiceret den på dansk. "Monsieur Antipyrine #3" er desuden udgivet i serien "Monsieur Antipyrine".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Francois Laruelles "Monsieur Antipyrine #3"

"Monsieur Antipyrine #3" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Monsieur Antipyrine". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

Endnu en af Francois Laruelle skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Francois Laruelle