Bog & idéFrancoise Sagan

Bøger skrevet af Francoise Sagan

Læs mere om Francoise Sagan
4 produkter
4 produkter
Bonjour Tristesse
Bonjour TristesseFrancoise Sagan
229,95 DKK
Indbundet
(11)
Bonjour Tristesse
Bonjour Tristesse
Bonjour TristesseFrancoise Sagan
129,95 DKK
Hardback
(0)
Bonjour Tristesse
Bonjour Tristesse
STREAM
Bonjour TristesseFrancoise Sagan
79,95 DKK
Lydbog
(11)
Bonjour Tristesse
Bonjour Tristesse
Bonjour TristesseFrancoise Sagan
79,95 DKK
EBOG
(11)
Bonjour Tristesse

Mere om Francoise Sagan

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Francoise Sagan. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sagan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bonjour Tristesse" i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Bonjour tristesse" i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendal - "Bonjour Tristesse " i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendal - "Bonjour Tristesse" i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendal

Mere om Francoise Sagans bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Francoise Sagan hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Sagans bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Sagan er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Francoise Sagans "Bonjour Tristesse"

"Bonjour Tristesse" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i serien "Gyldendal Skala". Det er Gyldendals Bogklubber, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Bonjour tristesse" af Francoise Sagan

"Bonjour tristesse" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Bonjour tristesse" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Gyldendal Skala". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Francoise Sagan