Bog & idéFrank Bøggild

Bøger skrevet af Frank Bøggild

Læs mere om Frank Bøggild
2 produkter
2 produkter
Markedsføringsloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
MarkedsføringslovenErling Borcher
1547,96 DKK
Hardback
(0)
Markedsføringsloven
EU-varemærkeret
EU-varemærkeretKolja Staunstrup
1869,95 DKK
Hardback
(0)
EU-varemærkeret

Mere om Frank Bøggild

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Frank Bøggild. På listen nedenfor ser du de seneste af Bøggilds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "EU-varemærkeret" udgivet af Karnov Group - "Markedsføringsloven" udgivet af Karnov Group

Frank Bøggilds bøger

Du kan købe to bøger af Frank Bøggild her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde Bøggilds bøger som hardback. Bøgerne af Bøggild er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Karnov Group.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"EU-varemærkeret" af Frank Bøggild

Hos Bog & idé er "EU-varemærkeret" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.

"Markedsføringsloven" af Frank Bøggild

"Markedsføringsloven" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Bøggild