Bog & idéFrank Hansen Mogens Nørgaard Olesen

Bøger skrevet af Frank Hansen Mogens Nørgaard Olesen

Læs mere om Frank Hansen Mogens Nørgaard Olesen
1 produkter
1 produkter
Lineær algebra
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lineær algebraFrank Hansen Mogens Nørgaard Olesen
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Lineær algebra

Mere om Frank Hansen Mogens Nørgaard Olesen

Frank Hansen Mogens Nørgaard Olesen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lineær algebra". Den er publiceret af Akademisk Forlag på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lineær algebra" af Frank Hansen Mogens Nørgaard Olesen

"Lineær algebra" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Olesen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Hansen Mogens Nørgaard Olesen