Bog & idéFrank Sebastian Hansen og Marie Louise Bisgaard

Bøger skrevet af Frank Sebastian Hansen og Marie Louise Bisgaard

Læs mere om Frank Sebastian Hansen og Marie Louise Bisgaard
1 produkter
1 produkter
Turen går til Azorerne
TILBUD
Turen går til AzorerneFrank Sebastian Hansen og Marie Louise Bisgaard
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Azorerne

Mere om Frank Sebastian Hansen og Marie Louise Bisgaard

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Frank Sebastian Hansen og Marie Louise Bisgaard. Det er "Turen går til Azorerne". Den er publiceret af Politikens Forlag på dansk. "Turen går til Azorerne" er desuden udgivet i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Frank Sebastian Hansen og Marie Louise Bisgaards "Turen går til Azorerne"

"Turen går til Azorerne" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Endnu en af Frank Sebastian Hansen og Marie Louise Bisgaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frank Sebastian Hansen og Marie Louise Bisgaard