Bog & idéFrans Gregersen

Bøger skrevet af Frans Gregersen

Læs mere om Frans Gregersen
3 produkter
3 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Københavnsk sociolingvistik
Københavnsk sociolingvistikFrans Gregersen
469,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Københavnsk sociolingvistik

Mere om Frans Gregersen

Frans Gregersen har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Gregersen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Frans Gregersens bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Følg sporet! : kritiske studier i videnskabsteori og psykologi : festskrift i anledning af Simo Køppes 70 års fødselsdag" udgivet af Novus forlag - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "TemaNord Hvor parallelt" i serien "TemaNord" udgivet af Nordisk Ministerråd¤Nordisk Råd - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "NyS 34-35" i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn - "Københavnsk sociolingvistik" udgivet af Novus forlag - "Dansk sproglære" udgivet af Dansklærerforeningen

Bøger skrevet af Frans Gregersen

Du kan købe ni bøger af Frans Gregersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Frans Gregersen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Gregersen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Frans Gregersens "Følg sporet! : kritiske studier i videnskabsteori og psykologi : festskrift i anledning af Simo Køppes 70 års fødselsdag"

Det er muligt at købe Frans Gregersens "Følg sporet! : kritiske studier i videnskabsteori og psykologi : festskrift i anledning af Simo Køppes 70 års fødselsdag" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Novus forlag.

Frans Gregersen "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Frans Gregersen