Bog & idéFreda Wolff

Bøger skrevet af Freda Wolff

Læs mere om Freda Wolff
1 produkter
1 produkter
Schwesterlein muss sterben: Thriller (Merette Schulman 1)
Schwesterlein muss sterben: Thriller (Merette Schulman 1)Freda Wolff
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Schwesterlein muss sterben: Thriller (Merette Schulman 1)

Mere om Freda Wolff

Der er kun én bog af Freda Wolff tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Schwesterlein muss sterben: Thriller (Merette Schulman 1)". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk. "Schwesterlein muss sterben: Thriller (Merette Schulman 1)" er desuden en del af serien "Merette Schulman".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Schwesterlein muss sterben: Thriller (Merette Schulman 1)" af Freda Wolff

"Schwesterlein muss sterben: Thriller (Merette Schulman 1)" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "Schwesterlein muss sterben: Thriller (Merette Schulman 1)" af Freda Wolff med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Merette Schulman". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Freda Wolff fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Freda Wolff