Bog & idéFriederike Mayröcker

Bøger skrevet af Friederike Mayröcker

Læs mere om Friederike Mayröcker
2 produkter
2 produkter
Rejse gennem natten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rejse gennem nattenFriederike Mayröcker
165,96 DKK
Paperback
(5)
Rejse gennem natten
da jeg morgenlig og mosgrøn. Træder hen til vinduet
da jeg morgenlig og mosgrøn. Træder hen til vinduetFriederike Mayröcker
269,95 DKK
Hæftet
(2)
da jeg morgenlig og mosgrøn. Træder hen til vinduet

Mere om Friederike Mayröcker

Friederike Mayröcker har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Rejse gennem natten". Den er publiceret af Forlaget Palomar på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rejse gennem natten" af Friederike Mayröcker

Det er muligt at købe Friederike Mayröckers "Rejse gennem natten" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Palomar.

Dette er en også en skøn bog fra Mayröcker, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Friederike Mayröcker