Bog & idéFriedrich Spielhagen

Bøger skrevet af Friedrich Spielhagen

Læs mere om Friedrich Spielhagen
2 produkter
2 produkter
Hammer og ambolt
Hammer og amboltFriedrich Spielhagen
38,95 DKK
e-bog
(0)
Hammer og ambolt
Hovin Roosa
Hovin RoosaFriedrich Spielhagen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Hovin Roosa

Mere om Friedrich Spielhagen

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af Friedrich Spielhagen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Spielhagen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hammer og ambolt" udgivet af SFA-89 - "Skelettet i skabet" udgivet af eBibliotek 1800

Mere om Friedrich Spielhagens bøger

Du kan bestille to bøger af Friedrich Spielhagen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Spielhagen kommer bare som e-bog. Spielhagens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hammer og ambolt" af Friedrich Spielhagen

Det er muligt at købe Friedrich Spielhagens "Hammer og ambolt" som e-bog. "Hammer og ambolt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SFA-89, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Friedrich Spielhagen "Skelettet i skabet"

"Skelettet i skabet" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Skelettet i skabet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af eBibliotek 1800.
Detaljer
Fulde navn:
Friedrich Spielhagen