Bog & idéFrode Granhus

Bøger skrevet af Frode Granhus

Læs mere om Frode Granhus
2 produkter
2 produkter
Malstrømmen
MalstrømmenFrode Granhus
99,95 DKK
EBOG
(0)
Malstrømmen
Malstrømmen
STREAM
MalstrømmenFrode Granhus
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Malstrømmen

Mere om Frode Granhus

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Frode Granhus. På listen nedenfor har du Granhus' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Malstrømmen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Malstrømmen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Frode Granhus' bøger

Du kan finde to bøger af Frode Granhus her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Granhus' bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Granhus er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Malstrømmen" af Frode Granhus

Det er muligt at købe Frode Granhus' "Malstrømmen" som e-bog. Med "Malstrømmen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Frode Granhus "Malstrømmen"

Hos Bog & idé er "Malstrømmen" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Malstrømmen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Frode Granhus