Bog & idéF.X. Toole

Bøger skrevet af F.X. Toole

Læs mere om F.X. Toole
1 produkter
1 produkter
Sidste omgang
STREAM
Sidste omgangF.X Toole
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Sidste omgang

Mere om F.X. Toole

Du kan kun finde en enkelt bog af F.X. Toole her hos Bog & idé. Det er "Sidste omgang". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Sidste omgang" er desuden en del af serien "Audioteket".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sidste omgang" af F.X. Toole

Det er muligt at købe F.X. Tooles "Sidste omgang" som lydbog. Med F.X. Tooles "Sidste omgang" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Tooles serie "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Toole, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
F.X. Toole