Bog & idéF.X Toole

Bøger skrevet af F.X Toole

Læs mere om F.X Toole
1 produkter
1 produkter
Sidste omgang
STREAM
Sidste omgangF.X Toole
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Sidste omgang

Mere om F.X Toole

F.X Toole har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Sidste omgang". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Sidste omgang" er desuden tilknyttet serien "Audioteket".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sidste omgang" af F.X Toole

Hos Bog & idé er "Sidste omgang" tilgængelig som lydbog. F.X Tooles "Sidste omgang" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er med i serien "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Toole, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
F.X Toole