Bog & idéGabriel Garcia Marquez

Bøger skrevet af Gabriel Garcia Marquez

Læs mere om Gabriel Garcia Marquez
2 produkter
2 produkter
One Hundred Years of Solitude
One Hundred Years of SolitudeGabriel Garcia Marquez
149,95 DKK
Paperback
(0)
One Hundred Years of Solitude
Until August
Until AugustGabriel Garcia Marquez
199,95 DKK
Hardback
(0)
Until August

Mere om Gabriel Garcia Marquez

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Gabriel Garcia Marquez. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Marquez' bogudgivelser.
Bøgerne fra Gabriel Garcia Marquez findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "One Hundred Years of Solitude" udgivet af Penguin Classics - "Kærlighed i koleraens tid" udgivet af Samleren - "Ondskabens tid" udgivet af Samleren - "Kærlighed i koleraens tid" udgivet af Samleren

Bøger af Gabriel Garcia Marquez

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Gabriel Garcia Marquez hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Gabriel Garcia Marquez bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Marquez er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"One Hundred Years of Solitude" af Gabriel Garcia Marquez

"One Hundred Years of Solitude" er tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Penguin Classics.

Gabriel Garcia Marquez "Kærlighed i koleraens tid"

Hos Bog & idé er "Kærlighed i koleraens tid" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samleren.
Detaljer
Fulde navn:
Gabriel Garcia Marquez