Bog & idéGabriela Mistral

Bøger skrevet af Gabriela Mistral

Læs mere om Gabriela Mistral
1 produkter
1 produkter
Gale kvinder
STREAM
Gale kvinderGabriela Mistral
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Gale kvinder

Mere om Gabriela Mistral

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger fra Gabriela Mistral. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mistral.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gabriela Mistral i udvalg" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Gale kvinder" udgivet af Sohn - "Gale kvinder" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Gabriela Mistrals bøger

Du kan finde tre bøger af Gabriela Mistral her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Mistrals bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Mistral er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gabriela Mistral i udvalg" af Gabriela Mistral

"Gabriela Mistral i udvalg" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Gabriela Mistral "Gale kvinder"

"Gale kvinder" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sohn.
Detaljer
Fulde navn:
Gabriela Mistral