Bog & idéGabriella Lawner Hansen

Bøger skrevet af Gabriella Lawner Hansen

Læs mere om Gabriella Lawner Hansen
2 produkter
2 produkter
Kreatid
KreatidGabriella Lawner Hansen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Kreatid
Kreatid
KreatidGabriella Lawner Hansen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Kreatid

Mere om Gabriella Lawner Hansen

Der er forskellige bøger skrevet af Gabriella Lawner Hansen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Lawner Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreatid" udgivet af ABC Forlag - "Kreatid" udgivet af ABC FORLAG

Bøger skrevet af Gabriella Lawner Hansen

Gabriella Lawner Hansen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Gabriella Lawner Hansen bøger i et udvalg af formater. Lawner Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af ABC Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gabriella Lawner Hansens "Kreatid"

Hos Bog & idé er "Kreatid" tilgængelig som ebog. Med "Kreatid" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er ABC Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kreatid" af Gabriella Lawner Hansen

"Kreatid" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC FORLAG.
Detaljer
Fulde navn:
Gabriella Lawner Hansen