Bog & idéGabrielle Vincent

Bøger skrevet af Gabrielle Vincent

Læs mere om Gabrielle Vincent
1 produkter
1 produkter
Ernest og Célestine
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ernest og CélestineGabrielle Vincent
101,96 DKK
Hæftet
(0)
Ernest og Célestine

Mere om Gabrielle Vincent

Du kan kun købe en enkelt bog af Gabrielle Vincent her hos Bog & idé. Det er "Ernest og Célestine - Simon er væk". Den er udgivet af Rabalder Bøger på dansk. "Ernest og Célestine - Simon er væk" er desuden udgivet i serien "Ernest og Célestine".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ernest og Célestine - Simon er væk" af Gabrielle Vincent

"Ernest og Célestine - Simon er væk" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Ernest og Célestine". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rabalder Bøger.

Dette er en også en skøn bog fra Vincent, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gabrielle Vincent