Bog & idéGalsan Tschinag

Bøger skrevet af Galsan Tschinag

2 produkter
2 produkter
Den blå himmel
Den blå himmelGalsan Tschinag
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Den blå himmel
En tuvinsk historie og nye fortællinger
En tuvinsk historie og nye fortællingerGalsan Tschinag
169,95 DKK
Hæftet
(0)
En tuvinsk historie og nye fortællinger

Mere om Galsan Tschinag

Hvis du søger en bog fra Galsan Tschinag, ser du et stort sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Tschinags nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En tuvinsk historie og nye fortællinger" udgivet af Batzer & Co - "Den blå himmel" i serien "Nye romaner" udgivet af Batzer & Co. - "Den blå himmel" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Galsan Tschinag

Du kan finde tre bøger af Galsan Tschinag her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Tschinag som hæftet. Tschinags bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Galsan Tschinags "En tuvinsk historie og nye fortællinger"

"En tuvinsk historie og nye fortællinger" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Batzer & Co.

Galsan Tschinag "Den blå himmel"

Det er muligt at købe Galsan Tschinags "Den blå himmel" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Nye romaner". Det er Batzer & Co., der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Galsan Tschinag