Bog & idéGareth Williams

Bøger skrevet af Gareth Williams

Læs mere om Gareth Williams
2 produkter
2 produkter
The Viking Ship
The Viking ShipGareth Williams
129,95 DKK
Hæftet
(0)
The Viking Ship
Weapons of the Viking Warrior
Weapons of the Viking WarriorGareth Williams
189,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Weapons of the Viking Warrior

Mere om Gareth Williams

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Gareth Williams. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Williams.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Weapons of the Viking Warrior" udgivet af Osprey Publishing - "The Viking Ship" udgivet af British Museum Press

Gareth Williams' bøger

Du kan bestille to bøger af Gareth Williams her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Gareth Williams bøger i flere forskellige formater. Williams' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Weapons of the Viking Warrior" af Gareth Williams

"Weapons of the Viking Warrior" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Osprey Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"The Viking Ship" af Gareth Williams

Hos Bog & idé er "The Viking Ship" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af British Museum Press.
Detaljer
Fulde navn:
Gareth Williams