Bog & idéGeert Mak

Bøger skrevet af Geert Mak

Læs mere om Geert Mak
2 produkter
2 produkter
Store forventninger
Store forventningerGeert Mak
349,95 DKK
Hæftet
(7)
Store forventninger
USA
USAGeert Mak
49,95 DKK
e-bog
(5)
USA

Mere om Geert Mak

Geert Mak har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Store forventninger" udgivet af Epilog - "Min fars århundrede" udgivet af Gyldendal - "USA" udgivet af Tiderne Skifter - "USA" udgivet af Tiderne Skifter - "Europa - del 2" udgivet af Lytteratur - "Europa - del 1" udgivet af Lytteratur - "En hund på en isflage" udgivet af Tiderne Skifter - "Europa – en rejse gennem det 20. århundrede" udgivet af Gyldendal - "Europa" udgivet af Tiderne Skifter - "Min fars århundrede" udgivet af Tiderne Skifter - "Europa" udgivet af Tiderne Skifter

Geert Maks bøger

Du kan bestille 11 bøger af Geert Mak her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Maks bøger kommer i flere formater. Maks bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Geert Maks "Store forventninger"

"Store forventninger" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Epilog.

"Min fars århundrede" af Geert Mak

Det er muligt at købe Geert Maks "Min fars århundrede" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Geert Mak