Bog & idéGeir Johansen

Bøger skrevet af Geir Johansen

Læs mere om Geir Johansen
1 produkter
1 produkter
Musikkundervisningens didaktikk
Musikkundervisningens didaktikkIngrid Maria Hanken
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Musikkundervisningens didaktikk

Mere om Geir Johansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Geir Johansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Johansen.
Bøgerne fra Geir Johansen udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Musikkundervisningens didaktikk" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Musikkundervisningens didaktikk" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger skrevet af Geir Johansen

Du kan finde to bøger af Geir Johansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Johansens bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Geir Johansens "Musikkundervisningens didaktikk"

"Musikkundervisningens didaktikk" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Musikkundervisningens didaktikk" af Geir Johansen

Hos Bog & idé er "Musikkundervisningens didaktikk" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Geir Johansen