Bog & idéGeir Kaufmann og Astrid Kaufmann

Bøger skrevet af Geir Kaufmann og Astrid Kaufmann

Læs mere om Geir Kaufmann og Astrid Kaufmann
1 produkter
1 produkter
Psykologi i organisation og ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykologi i organisation og ledelseGeir Kaufmann og Astrid Kaufmann
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi i organisation og ledelse

Mere om Geir Kaufmann og Astrid Kaufmann

Der er kun én bog af Geir Kaufmann og Astrid Kaufmann tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Psykologi i organisation og ledelse". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Psykologi i organisation og ledelse" af Geir Kaufmann og Astrid Kaufmann

Hos Bog & idé er "Psykologi i organisation og ledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Endnu en af Geir Kaufmann og Astrid Kaufmann skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Geir Kaufmann og Astrid Kaufmann