Bog & idéGeoff Johns

Bøger skrevet af Geoff Johns

4 produkter
4 produkter
Justice League
Justice LeagueGeoff Johns
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Justice League
Batman earth one
Batman earth oneGeoff Johns
219,95 DKK
Indbundet
(1)
Batman earth one
Justice League
Angrebet fra AtlantisGeoff Johns
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Angrebet fra Atlantis
Batman earth one
Batman earth oneGeoff Johns
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Batman earth one

Mere om Geoff Johns

Der findes flere bøger skrevet af Geoff Johns online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Johns.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Batman earth one" i serien "Batman" udgivet af RW¤Zoom - "Batman earth one" i serien "Batman" udgivet af RW¤i samarbejde med Zoom - "Angrebet fra Atlantis " i serien "Justice League" udgivet af RW - "Skurkens rejse" i serien "Justice League" udgivet af RW¤i samarbejde med Zoom - "Justice League" i serien "Justice League" udgivet af RW¤i samarbejde med Zoom

Geoff Johns' bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Geoff Johns hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Johns som indbundet. Johns har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Batman earth one" af Geoff Johns

Hos Bog & idé er "Batman earth one" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Johns' serie "Batman". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af RW¤Zoom.

Geoff Johns "Batman earth one"

Det er muligt at købe Geoff Johns' "Batman earth one" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Johns' serie "Batman". Det er RW¤i samarbejde med Zoom, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Geoff Johns