Bog & idéGeoffrey Chaucer

Bøger skrevet af Geoffrey Chaucer

Læs mere om Geoffrey Chaucer
5 produkter
5 produkter
Canterbury fortællingerne
Canterbury fortællingerneGeoffrey Chaucer
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Canterbury fortællingerne
Canterbury fortællingerne
STREAM
Canterbury FortællingerneGeoffrey Chaucer
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Canterbury Fortællingerne
Canterbury Tales
STREAM
Canterbury TalesGeoffrey Chaucer
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Canterbury Tales
Canterbury fortællingerne
Canterbury fortællingerneGeoffrey Chaucer
79,95 DKK
EBOG
(0)
Canterbury fortællingerne
Los cuentos de Canterbury
Los cuentos de CanterburyGeoffrey Chaucer
59,95 DKK
EBOG
(0)
Los cuentos de Canterbury

Mere om Geoffrey Chaucer

Geoffrey Chaucer har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Chaucers seneste bøger.
Bøgerne fra Geoffrey Chaucer kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Los cuentos de Canterbury" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "Canterbury fortællingerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Canterbury fortællingerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Canterbury Fortællingerne" udgivet af Lytteratur

Bøger skrevet af Geoffrey Chaucer

Geoffrey Chaucer har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Geoffrey Chaucer kan købes i flere formater. Chaucers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Geoffrey Chaucers "Los cuentos de Canterbury"

Hos Bog & idé er "Los cuentos de Canterbury" tilgængelig som ebog. Med "Los cuentos de Canterbury" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "World Classics". Bogen kan købes hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

"Canterbury fortællingerne" af Geoffrey Chaucer

Hos Bog & idé er "Canterbury fortællingerne" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Geoffrey Chaucer