Bog & idéGeorg Büchner

Bøger skrevet af Georg Büchner

Læs mere om Georg Büchner
7 produkter
7 produkter
Lenz & Woyzeck
Lenz & WoyzeckGeorg Büchner
149,95 DKK
Hæftet
(3)
Lenz & Woyzeck
Woyzeck
WoyzeckGeorg Büchner
19,95 DKK
EBOG
(0)
Woyzeck
Dantons død
Dantons dødGeorg Büchner
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dantons død
Leonce und lena
Leonce und LenaGeorg Büchner
29,95 DKK
EBOG
(0)
Leonce und Lena
Dantons Tod
Dantons TodGeorg Büchner
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dantons Tod
Der hessische landbote
Der Hessische LandboteGeorg Büchner
9,95 DKK
EBOG
(0)
Der Hessische Landbote
Lenz
LenzGeorg Büchner
19,95 DKK
EBOG
(0)
Lenz

Mere om Georg Büchner

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Georg Büchner. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Büchners seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Georg Büchner kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lenz" udgivet af SAGA Egmont - "Woyzeck" udgivet af SAGA Egmont - "Dantons død" udgivet af eBibliotek 1800 - "Lenz & Woyzeck" i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk - "Woyzeck" udgivet af Teaterforlaget Drama

Mere om Georg Büchners bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Georg Büchner hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Georg Büchner fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Büchner lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Georg Büchners "Lenz"

Det er muligt at købe Georg Büchners "Lenz" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Lenz" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Georg Büchner "Woyzeck"

Hos Bog & idé er "Woyzeck" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Woyzeck" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Georg Büchner