Bog & idéGerner Thomsen

Bøger skrevet af Gerner Thomsen

Læs mere om Gerner Thomsen
1 produkter
1 produkter
Ved verdens ende
Ved verdens endeGerner Thomsen
149,00 DKK
e-bog
(2)
Ved verdens ende

Mere om Gerner Thomsen

Der findes en del bøger skrevet af Gerner Thomsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Thomsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Bulgarien" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Bulgarien" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Rusland " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Ved verdens ende" udgivet af Trykværket - "Ved verdens ende" udgivet af Trykværket

Mere om Gerner Thomsens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Gerner Thomsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Gerner Thomsen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Bulgarien" af Gerner Thomsen

Det er muligt at købe Gerner Thomsens "Turen går til Bulgarien" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Gerner Thomsen "Turen går til Bulgarien"

Det er muligt at købe Gerner Thomsens "Turen går til Bulgarien" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Thomsens serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gerner Thomsen