Bog & idéGert Henriksen

Bøger skrevet af Gert Henriksen

Læs mere om Gert Henriksen
3 produkter
3 produkter
Mændene fra Rude Skov
Mændene fra Rude SkovGert Henriksen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Mændene fra Rude Skov
Sensationen
SensationenGert Henriksen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Sensationen
Sensationen
STREAM
SensationenGert Henriksen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Sensationen

Mere om Gert Henriksen

Der er mange bøger af Gert Henriksen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Henriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mændene fra Rude Skov" udgivet af SAGA Egmont - "Sensationen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sensationen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Louis d. 13's bryllup" udgivet af Drama

Bøger af Gert Henriksen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Gert Henriksen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Gert Henriksen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Henriksen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mændene fra Rude Skov" af Gert Henriksen

Hos Bog & idé er "Mændene fra Rude Skov" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Mændene fra Rude Skov" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sensationen" af Gert Henriksen

Det er muligt at købe Gert Henriksens "Sensationen" som lydbog. Når du køber "Sensationen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Gert Henriksen