Bog & idéGina Asbjerg

Bøger skrevet af Gina Asbjerg

Læs mere om Gina Asbjerg
4 produkter
4 produkter
Gaven i maven™ Metodebog
Gaven i maven™ MetodebogGina Asbjerg
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Gaven i maven™ Metodebog
Gaven i maven™ Metodebog
Gaven i maven™ MetodebogGina Asbjerg
129,95 DKK
EBOG
(0)
Gaven i maven™ Metodebog
Gaven i maven Metodebog
STREAM
Gaven i maven™ MetodebogGina Asbjerg
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Gaven i maven™ Metodebog
Gaven i maven™ Metodebog
STREAM
På eventyr med Noller og AsraGina Asbjerg
199,95 DKK
Lydbog
(1)
På eventyr med Noller og Asra

Mere om Gina Asbjerg

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Gina Asbjerg. På listen nedenfor har du Asbjergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gaven i maven™ Metodebog" udgivet af Griffle - "Gaven i maven™ Metodebog" udgivet af Griffle - "Gaven i maven™ Metodebog" udgivet af Griffle - "Gaven i maven™ Metodebog" udgivet af Griffle - "Gaven i maven™ Metodebog" udgivet af Griffle - "Gaven i maven™ Metodebog" udgivet af Griffle - "Gaven i maven" udgivet af Griffle - "Gaven i maven" udgivet af Griffle - "Gaven i maven" udgivet af Griffle - "Gaven i maven" udgivet af Griffle - "Gaven i maven" udgivet af Griffle

Mere om Gina Asbjergs bøger

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Gina Asbjerg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Gina Asbjerg fås i forskellige formater. Bøgerne af Asbjerg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Griffle.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gina Asbjergs "Gaven i maven™ Metodebog"

Det er muligt at købe Gina Asbjergs "Gaven i maven™ Metodebog" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Griffle.

Gina Asbjerg "Gaven i maven™ Metodebog"

"Gaven i maven™ Metodebog" er tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Gaven i maven™ Metodebog" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Griffle, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gina Asbjerg