Bog & idéGina Søndergaard Lydersen

Bøger skrevet af Gina Søndergaard Lydersen

5 produkter
5 produkter
Professionelle samtaler og empatiske relationer
Professionelle samtaler og empatiske relationerHelle Nørrelykke
303,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionelle samtaler og empatiske relationer
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde
Praksisforskning i socialt arbejde
Praksisforskning i socialt arbejdeTilde Østergaard Sørensen
207,96 DKK
Hæftet
(0)
Praksisforskning i socialt arbejde
Hjerne og psykiatri
Hjerne og psykiatriSvend Aage Andersen
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Hjerne og psykiatri
Teori i socialfaglig praksis
Teori i socialfaglig praksisMaria Plougsgaard Haubjerg
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Teori i socialfaglig praksis

Mere om Gina Søndergaard Lydersen

Hvis du er på jagt efter en bog af Gina Søndergaard Lydersen, kan du købe et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Lydersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionelle samtaler og empatiske relationer" udgivet af Gyldendal - "Praksisforskning i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Hjerne og psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Teori i socialfaglig praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Gina Søndergaard Lydersen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Gina Søndergaard Lydersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lydersen fås blot som hæftet. Bøgerne af Lydersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Professionelle samtaler og empatiske relationer" af Gina Søndergaard Lydersen

Hos Bog & idé er "Professionelle samtaler og empatiske relationer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Gina Søndergaard Lydersen "Praksisforskning i socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Praksisforskning i socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gina Søndergaard Lydersen