Bog & idéGiovanni Maciocia

Bøger skrevet af Giovanni Maciocia

Læs mere om Giovanni Maciocia
1 produkter
1 produkter
Tungediagnose
BOEGERTILSTAERKPRIS
TungediagnoseGiovanni Maciocia
360,95 DKK
Indbundet
(0)
Tungediagnose

Mere om Giovanni Maciocia

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Giovanni Maciocia. På listen nedenfor har du Maciocias seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tungediagnose i kinesisk medicin" udgivet af Klitrose - "Fundamentet i kinesisk medicin" udgivet af Klitrosen

Mere om Giovanni Maciocias bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Giovanni Maciocia hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Maciocia som indbundet. Maciocias bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tungediagnose i kinesisk medicin" af Giovanni Maciocia

Hos Bog & idé er "Tungediagnose i kinesisk medicin" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klitrose.

"Fundamentet i kinesisk medicin" af Giovanni Maciocia

Hos Bog & idé er "Fundamentet i kinesisk medicin" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Klitrosen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Giovanni Maciocia