Bog & idéGisa Klönne

Bøger skrevet af Gisa Klönne

Læs mere om Gisa Klönne
1 produkter
1 produkter
Skyldens farver
Skyldens farverGisa Klönne
79,95 DKK
EBOG
(0)
Skyldens farver

Mere om Gisa Klönne

Gisa Klönne har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Skyldens farver". Den er publiceret af Modtryk på dansk. "Skyldens farver" er desuden en del af serien "Serien om Judith Krieger".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skyldens farver" af Gisa Klönne

Hos Bog & idé er "Skyldens farver" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Skyldens farver" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Klönnes serie "Serien om Judith Krieger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modtryk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Klönne, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Gisa Klönne