Bog & idéGitte Hørning

Bøger skrevet af Gitte Hørning

Læs mere om Gitte Hørning
1 produkter
1 produkter
Hilseformer & høflighed
Hilseformer & høflighedMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Hilseformer & høflighed

Mere om Gitte Hørning

Hvis du mangler en bog fra Gitte Hørning, kan du vælge i mellem et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Hørning.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hilseformer & høflighed" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Dialogiske analyser" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Gitte Hørning

Du kan købe to bøger af Gitte Hørning her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Gitte Hørning kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Hørning er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hilseformer & høflighed" af Gitte Hørning

Hos Bog & idé er "Hilseformer & høflighed" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Gitte Hørning "Dialogiske analyser"

Hos Bog & idé er "Dialogiske analyser" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Hørning