Bog & idéGitte Størup

Bøger skrevet af Gitte Størup

3 produkter
3 produkter
Virksomhedsøkonomi B & A1
Virksomhedsøkonomi B & A1Peder Vinther Emdal Hay
799,95 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi B & A1
Økonomisk Grundforløb
Økonomisk GrundforløbRené Mortensen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomisk Grundforløb
Virksomhedsøkonomi A2
Virksomhedsøkonomi A2Henrik Frølich
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi A2

Mere om Gitte Størup

Der er flere forskellige bøger fra Gitte Størup tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Størups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv økonomisk" udgivet af SYSTIME - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Økonomisk Grundforløb" udgivet af SYSTIME - "Erhvervsøkonomi til eud" udgivet af Systime - "F-E-D Erhvervsøkonomi" udgivet af Øknom¤Systime - "C Erhvervsøkonomi" udgivet af Øknom¤Systime - "F-E-D Erhvervsøkonomi" udgivet af Øknom¤Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A1" udgivet af Øknom¤Systime - "Virksomhedsøkonomi A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi - opgavesamling HHX" udgivet af Øknom¤Systime - "Virksomhedsøkonomi HH Niv. B" udgivet af Systime - "Erhvervsøkonomi HG - niveau E, D og C" udgivet af Øknom¤Systime

Bøger af Gitte Størup

Du kan bestille 19 bøger af Gitte Størup her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Størups bøger fås i flere formater. Størups bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skriv økonomisk" af Gitte Størup

Hos Bog & idé er "Skriv økonomisk" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er SYSTIME, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Virksomhedsøkonomi B & A1" af Gitte Størup

Hos Bog & idé er "Virksomhedsøkonomi B & A1" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Størup