Bog & idéGiulio Mazzarino

Bøger skrevet af Giulio Mazzarino

Læs mere om Giulio Mazzarino
1 produkter
1 produkter
Breviario dei politici secondo il Cardinale Mazzarino
Breviario dei politici secondo il Cardinale MazzarinoGiulio Mazzarino
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Breviario dei politici secondo il Cardinale Mazzarino

Mere om Giulio Mazzarino

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Giulio Mazzarino. Det er "Breviario dei politici secondo il Cardinale Mazzarino". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på ita. "Breviario dei politici secondo il Cardinale Mazzarino" er desuden udgivet i serien "World Classics".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Giulio Mazzarinos "Breviario dei politici secondo il Cardinale Mazzarino"

Hos Bog & idé er "Breviario dei politici secondo il Cardinale Mazzarino" tilgængelig som lydbog. Med Giulio Mazzarinos "Breviario dei politici secondo il Cardinale Mazzarino" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Mazzarinos serie "World Classics". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på ita og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra Mazzarino, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Giulio Mazzarino