Bog & idéGrethe Abildgaard Christensen

Bøger skrevet af Grethe Abildgaard Christensen

Læs mere om Grethe Abildgaard Christensen
1 produkter
1 produkter
La Isla Mínima
La Isla Mínima41shadows
329,95 DKK
Hæftet
(0)
La Isla Mínima

Mere om Grethe Abildgaard Christensen

Der er blot én bog af Grethe Abildgaard Christensen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "La Isla Mínima". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "La Isla Mínima" er desuden udgivet i serien "Bog & film".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"La Isla Mínima" af Grethe Abildgaard Christensen

Det er muligt at købe Grethe Abildgaard Christensens "La Isla Mínima" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Bog & film". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Grethe Abildgaard Christensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Abildgaard Christensen