Bog & idéGrethe Damon

Bøger skrevet af Grethe Damon

Læs mere om Grethe Damon
1 produkter
1 produkter
Inklusionsvejlederen 2
Inklusionsvejlederen 2Hans Godske
449,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 2

Mere om Grethe Damon

Der findes flere bøger skrevet af Grethe Damon tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Damon.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusionsvejlederen 2" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskab" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Grethe Damons bøger

Grethe Damon har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Grethe Damon kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Damon er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Grethe Damons "Inklusionsvejlederen 2"

Det er muligt at købe Grethe Damons "Inklusionsvejlederen 2" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Inkluderende læringsfællesskaber". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Grethe Damon "Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskab"

Det er muligt at købe Grethe Damons "Dynamisk assessment som psykologisk-pædagogisk redskab" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Grethe Damon