Bog & idéGro Johnsrud Langslet

Bøger skrevet af Gro Johnsrud Langslet

Læs mere om Gro Johnsrud Langslet
2 produkter
2 produkter
LØFT for ledere
BOEGERTILSTAERKPRIS
LØFT for ledereGro Johnsrud Langslet
237,96 DKK
Hæftet
(0)
LØFT for ledere
LØFT i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
LØFT i organisationerGro Johnsrud Langslet
254,96 DKK
Hæftet
(0)
LØFT i organisationer

Mere om Gro Johnsrud Langslet

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Gro Johnsrud Langslet. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Langslet.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "LØFT i organisationer" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "LØFT for ledere" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Gro Johnsrud Langslet

Du kan bestille to bøger af Gro Johnsrud Langslet her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Langslets bøger kommer kun som hæftet. Langslets bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Dansk psykologisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Gro Johnsrud Langslets "LØFT i organisationer"

Det er muligt at købe Gro Johnsrud Langslets "LØFT i organisationer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk psykologisk Forlag.

"LØFT for ledere" af Gro Johnsrud Langslet

"LØFT for ledere" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Langslets serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gro Johnsrud Langslet